Dwa Sławy

Dwa Sławy. Łódzki duet raperów. Ich się muzyka charakteryzuje się ekstraordynarnym wordplayem i ekwilibrystycznym flow, koncerty ich, z kolei, to jazda bez trzymanki na brawurowym rollercoasterze. Od trzech lat żyją na walizkach, jak naklejki z lotniska. Frekwencja wysoka, publika grzeczna.

Pod koniec 2017 roku zespół decyduję na niezależne wydawanie swoich projektów. Efektem tych decyzji jest longplay pt. „Coś przerywa”, którego premiera miała miejsce 23 marca 2018 roku. W tej chwili zespół promuje wyżej wymienione wydawnictwo.

Dyskografia:

2012 „Nie wiem, nie orientuję się”
2015 „Ludzie Sztosy”
2017 „Dandys Flow” 
2018 „Coś przerywa” 

 

Dwa Sławy. Łódzki duet raperów. Ich się muzyka charakteryzuje się ekstraordynarnym wordplayem i ekwilibrystycznym flow, koncerty ich, z kolei, to jazda bez trzymanki na brawurowym rollercoasterze. Od trzech lat żyją na walizkach, jak naklejki z lotniska. Frekwencja wysoka, publika grzeczna.

Pod koniec 2017 roku zespół decyduję na niezależne wydawanie swoich projektów. Efektem tych decyzji jest longplay pt. „Coś przerywa”, którego premiera miała miejsce 23 marca 2018 roku. W tej chwili zespół promuje wyżej wymienione wydawnictwo.

Dyskografia:

2012 „Nie wiem, nie orientuję się”
2015 „Ludzie Sztosy”
2017 „Dandys Flow” 
2018 „Coś przerywa” 

 
Data Klub Miasto
24.08.2019 Rawa Rap Rawa Mazowiecka
31.08.2019  Dni Miasta Góra Kalwaria
07.09.2019 Wyspa Wisła Stężyca
14.09.2019 Pawbeats Orchestra Bydgoszcz
10.10.2019 Hip Hop Festival 2019 Jelenia Góra
11.10.2019 Hip Hop Festival 2019 Lubin
12.10.2019 Hip Hop Festival 2019 Nysa
13.10.2019 Hip Hop Festival 2019 Opole

 

Koncerty

Michał Chwiałkowski
michalchwialkowski@revolume.pl
tel. 508 320 317

PRESSPACK DOWNLOAD