Dwa Slawy

Dwa Sławy. Łódzki duet raperów. Ich się muzyka charakteryzuje się ekstraordynarnym wordplayem i ekwilibrystycznym flow, koncerty ich, z kolei, to jazda bez trzymanki na brawurowym rollercoasterze. Od trzech lat żyją na walizkach, jak naklejki z lotniska. Frekwencja wysoka, publika grzeczna.

Po 3 albumach wydanych w labelu Embryo Nagrania zespół decyduję na niezależne wydawanie swoich projektów. Efektem tych decyzji jest longplay pt. „Coś przerywa”, którego premiera miała miejsce 23 marca 2018 roku. W tej chwili zespół promuje wyżej wymienione wydawnictwo.

Dyskografia:

2012 „Nie wiem, nie orientuję się” (Embryo Nagrania)
2015 „Ludzie Sztosy” (Embryo Nagrania)
2017 „Dandys Flow” (Embryo Nagrania)
2018 „Coś przerywa” (X2) 

 

Dwa Sławy. Łódzki duet raperów. Ich się muzyka charakteryzuje się ekstraordynarnym wordplayem i ekwilibrystycznym flow, koncerty ich, z kolei, to jazda bez trzymanki na brawurowym rollercoasterze. Od trzech lat żyją na walizkach, jak naklejki z lotniska. Frekwencja wysoka, publika grzeczna.

Po 3 albumach wydanych w labelu Embryo Nagrania zespół decyduję na niezależne wydawanie swoich projektów. Efektem tych decyzji jest longplay pt. „Coś przerywa”, którego premiera miała miejsce 23 marca 2018 roku. W tej chwili zespół promuje wyżej wymienione wydawnictwo.

Dyskografia:

2012 „Nie wiem, nie orientuję się” (Embryo Nagrania)
2015 „Ludzie Sztosy” (Embryo Nagrania)
2017 „Dandys Flow” (Embryo Nagrania)
2018 „Coś przerywa” (X2) 

 
Data Klub Miasto
18.09.2018 Wyścig Autostopem Festiwal Comacchio,Włochy
12.10.2018 U Bazyla Poznań
19.10.2018 Żaczek Kraków
03.11.2018 Pawbeats Orchestra  Warszawa
16.11.2018 Hala Stulecia

Wrocław

17.11.2018 Wyspa

Zielona Góra

14.12.2018 Ucho Gdynia

Koncerty

Michał Chwiałkowski
dwaslawy.koncerty@gmail.com
tel. 508 320 317

PRESSPACK DOWNLOAD