Dwa Sławy

Dwa Sławy. Łódzki duet raperów. Ich muzyka charakteryzuje się ekstraordynarnym wordplayem i ekwilibrystycznym flow, z kolei koncerty to jazda bez trzymanki na brawurowym rollercoasterze. Od czterech lat żyją na walizkach, jak naklejki z lotniska, frekwencja wysoka, publika grzeczna.

Pod koniec 2017 roku zespół decyduję na niezależne wydawanie swoich projektów. Efektem tej decyzji jest longplay „Coś przerywa”, którego premiera miała miejsce 23 marca 2018 roku. Prawie dwa lata później na rynek trafia "Pokolenie X2", czyli ostatnia z dotychczaowych płyt w dorobku Sławów.

Dyskografia:

2012 „Nie wiem, nie orientuję się”
2015 „Ludzie Sztosy”
2017 „Dandys Flow”
2018 „Coś przerywa”
2020 "Pokolenie X2"

 

Dwa Sławy. Łódzki duet raperów. Ich muzyka charakteryzuje się ekstraordynarnym wordplayem i ekwilibrystycznym flow, z kolei koncerty to jazda bez trzymanki na brawurowym rollercoasterze. Od czterech lat żyją na walizkach, jak naklejki z lotniska, frekwencja wysoka, publika grzeczna.

Pod koniec 2017 roku zespół decyduję na niezależne wydawanie swoich projektów. Efektem tej decyzji jest longplay „Coś przerywa”, którego premiera miała miejsce 23 marca 2018 roku. Prawie dwa lata później na rynek trafia "Pokolenie X2", czyli ostatnia z dotychczaowych płyt w dorobku Sławów.

Dyskografia:

2012 „Nie wiem, nie orientuję się”
2015 „Ludzie Sztosy”
2017 „Dandys Flow”
2018 „Coś przerywa”
2020 "Pokolenie X2"

 
Data Klub Miasto
06.03.2020 C-60 Gorzów Wielkopolski
07.03.2020 U Bazyla Poznań
13.03.2020 WySPa Zielona Góra
14.03.2020 Kosmos Szczecin
27.03.2020 Piętro Białystok
17.04.2020 PROWINCJA Słubice
10.07.2020 Rap Stacja Wolsztyn

Koncerty

Michał Chwiałkowski
michalchwialkowski@revolume.pl
tel. 508 320 317

PRESSPACK DOWNLOAD