Dwa Sławy

Dwa Sławy. Łódzki duet raperów. Ich się muzyka charakteryzuje się ekstraordynarnym wordplayem i ekwilibrystycznym flow, koncerty ich, z kolei, to jazda bez trzymanki na brawurowym rollercoasterze. Od trzech lat żyją na walizkach, jak naklejki z lotniska. Frekwencja wysoka, publika grzeczna.

Pod koniec 2017 roku zespół decyduję na niezależne wydawanie swoich projektów. Efektem tych decyzji jest longplay pt. „Coś przerywa”, którego premiera miała miejsce 23 marca 2018 roku. W tej chwili zespół promuje wyżej wymienione wydawnictwo.

Dyskografia:

2012 „Nie wiem, nie orientuję się”
2015 „Ludzie Sztosy”
2017 „Dandys Flow” 
2018 „Coś przerywa” 

 

Dwa Sławy. Łódzki duet raperów. Ich się muzyka charakteryzuje się ekstraordynarnym wordplayem i ekwilibrystycznym flow, koncerty ich, z kolei, to jazda bez trzymanki na brawurowym rollercoasterze. Od trzech lat żyją na walizkach, jak naklejki z lotniska. Frekwencja wysoka, publika grzeczna.

Pod koniec 2017 roku zespół decyduję na niezależne wydawanie swoich projektów. Efektem tych decyzji jest longplay pt. „Coś przerywa”, którego premiera miała miejsce 23 marca 2018 roku. W tej chwili zespół promuje wyżej wymienione wydawnictwo.

Dyskografia:

2012 „Nie wiem, nie orientuję się”
2015 „Ludzie Sztosy”
2017 „Dandys Flow” 
2018 „Coś przerywa” 

 
Data Klub Miasto
14.12.2018 Ucho

Gdynia

15.02.2019 B17

Poznań

16.02.2019 A2

Wrocław

23.02.2019 TBA TBA

Koncerty

Michał Chwiałkowski
dwaslawy.koncerty@gmail.com
tel. 508 320 317

PRESSPACK DOWNLOAD